Blog

Z pewnością wiecie (przynajmniej Ci, którzy są ze mną od początku), że większość warzyw mam od mojej mamy z ogródka. Ostatnio nawet podarowała mi wyhodowanego przez siebie arbuza! Wciąż nie mogę tego pojąć ile trzeba mieć cierpliwości aby o to wszystko dbać, plewić, nawozić, doglądać - jestem mieszczuchem, dla mnie to czarna magia. Nie mniej...

Wyświetlenia: 106

Dzisiaj mam coś dla wszystkich wielbicieli batatów. Ja mogłabym je jeść codziennie! To, że można je jeść w postaci frytek z piekarnika wie każdy, jednak dzisiaj mam dla was nietypowe zestawienie: bataty z twarożkiem. Jest to idealny pomysł na bezmięsny lunch.  Najlepiej smakują na ciepło. Potrzebujemy:  1 duży lub 2 małe bataty  150g twarogu chudego  100g jogurtu naturalnego 30g suszonych...

Wyświetlenia: 95
DE336FCB-4117-4B79-B264-6A78363EF96E

Kto by pomyślał, że można stworzyć bułeczki z twarogu? Rok temu robiłam podobny wypiek jednak tym razem zamiast bułeczek powstały paluchy i to z dodatkiem z suszonych pomidorów pestek dyni i oliwek! Wyszły naprawdę pyszne, wiec dzisiaj dziele się z wami tym zaskakująco prostym przepisem! Paluchy nie zawierają glutenu, co może być idealnym zamiennikiem w...

Wyświetlenia: 152

Copyright © 2018 Dietetyka podróżnika. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i realizacja: SkyGraph

Wróć na górę